A victoria decantouse polo Xinzo Femenino nun partido con trabas

PA253952

Clara vitoria do Xinzo Feminino ante un dos novos equipos na categoría esta temporada

O partido debutou coas rapazas limiás algo descentradas posto que aconteceu algún inconveniente durante o desprazamento que provocou que no chegaran o pavillón hasta un minuto antes de comezar o encontro.

Nos primeiros compases de tanteo, nos que pouco a pouco as visitantes fóronse asentando no campo, chegou o primeiro gol das visitantes. A primeira parte continuou coas visitantes buscando a portería local hasta que conseguiron o segundo tanto. As locais non baixaron os brazos en ningún momento e, nos últimos catro minutos da primeira parte, lograron xerar varias ocasións de gol hasta que lograron o tanto.

Na segunda metade, o Xinzo Feminino comezou moito mellor e pouco a pouco fixéronse donas do partido. Mediante xogadas ben trenzadas, lograron aumentar a vantaxe no marcador hasta o 1 a 6 final. As goleadoras visitantes foron Estibaliz (2), Noelia Palacios (2), Andrea Rivero e Mila.