O Xinzo femenino deixa a cero ao Carballiño Fsf

P2284407

Unha impresionante barreira do equipo local bloqueo ao equipo visitante conseguindo un 3-0 para as rapazas de Xinzo

Victoria por 3 a 0 do Xinzo Femenino ante O Carballiño Fsf, un equipo que na primeira volta provocou moitas dificultades as rapazas limianas consiguindo un empate a 2.

Esto fixo que as rapazas de Xinzo saliran moi concentradas no inicio do partido, ca intención de porse por diante no marcador o antes posible. Conseguírono aos tres minutos do partido por mediación de Andrea Rivero de un disparo lexano que sorprendeu a porteira visitante. As locais continuaron con unha presión asfixiante que non permitía a O Carballiño salir co balón xogado dende atrás. Pouco despois, Mila conseguía o segundo gol para as locais, resultado co que se chegaría ao descanso.

Na segunda mitade as cousas seguiron igual, as locais presionando e xerando ocasions e as visitantes intentando saír da presión sen conseguilo e sin xenerar ningún peligro para a portera local Sabela. O terceiro gol chegaría das botas de novo de Andrea Rivero, resultado que non cambiaría xa. Destacar o gran encontro xogado por todas y cada unha das xogadoras de Xinzo Femenino, demostrando que son un bo equipo.